Magazine

Groot Schiphol Bereikbaar Mobiliteitsmagazine!

De eerste editie van het Groot Schiphol Bereikbaar Mobiliteitsmagazine! Het thema van dit nummer is Spreiden & Mijden: het helpt werkgevers aan een flinke dosis inspiratie om ook in het najaar aan de slag te gaan met mobiliteit.

Download het exemplaar

Mobility Summer School kennisvideo's

Aankondiging Mobility Summer School

Deze zomer delen wij een reeks korte kennisvideo’s over verschillende mobiliteitsthema’s! Voor een dosis inspiratie. En om na de vakantieperiode met een frisse blik aan de slag te gaan met mobiliteit.

Mobility Summer School | Ruud de Groot over C02-rapportage​

Januari 2023 gaat het Ontwerpbesluit C02-reductie Werkgebonden Personenmobiliteit in. Wat is het precies? En hoe bereid je je hier goed op voor als organisatie? In deze video zet mobiliteitsexpert Ruud het voor je op een rij.

Mobility Summer School | Tanja van Kooten over gedrag en mobiliteit

De bus of de auto? Thuiswerken of naar kantoor? Allemaal vormen van gedrag. In deze video legt gedragsdeskundige Tanja van Kooten uit hoe je gedrag kunt beïnvloeden.

Mobility Summer School - Ruud de Groot over Mobility Network

Video binnenkort live

Mobility Summer School - Bastiaan Bretveld over de Mobiliteitsscan

Video binnenkort live

Mobility Summer School - Anne Jonkman over leefstijlen

Video binnenkort live

Webinars

Webinar Gedragsverandering

Mobiliteitskeuzes zijn een vorm van gedrag. Hoe zorg je dat medewerkers duurzame keuzes maken? In dit webinar vertelt gedragsexpert Tanja hoe je dit aanpakt. Met interessante praktijkcases van Abbvie en gemeente Haarlemmermeer.

Webinar Elektrisch Vervoer in logistiek

We duiken in de wereld van Elektrisch Vervoer in de logistiek. Waar moet je aan denken als je je wagenpark wilt eletrificeren? Lamme Textile Management vertelt hoe zij het aanpakten.

Webinar Fietsstimulering

In dit webinar nemen we je mee in het thema fietsstimulering. Hoe krijg je jouw medewerkers op de fiets? Met een interessante praktijkcase van de Politie Nederland.

Webinar Flexibel Mobiliteitsbeleid

Het inrichten van je mobiliteitsbeleid gaat over meer dan een goede reiskosten- of thuiswerkvergoeding. Waar begin je? En waar moet je aan denken. Ruud neemt je stap voor stap mee. Met een praktijkcase van de ANWB.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief