Making the Schiphol area more accessible and liveable by making travel smarter, more flexible and more sustainable

Laat je inspireren tijdens een wandeling

Nu het thuiswerkadvies is vervallen, is het een goed moment om de blik vooruit te richten. Ga je zomaar terug naar hoe alles hiervoor ging? Of vraagt deze ‘oude’ situatie een nieuwe aanpak? En welke learnings houd je vast?

Een frisse blik vooruit

We bieden organisaties uit het Groot-Schiphol gebied een gratis inspiratiegesprek aan met één van onze experts. Bijvoorbeeld een gedragsexpert, mobiliteitsexpert of communicatiedeskundige. Zo willen we je aan de start van dit nieuwe seizoen een frisse blik vooruit bieden.

Gedragsexpert
Hoe stimuleer je thuiswerken? Welke gedragsstrategie kan ik toepassen? Hoe kan ik mijn werknemers anders laten reizen of werken?

Communicatiedeskundige
Hoe kom ik tot een duurzame communicatiestrategie om thuiswerken in de organisatie te stimuleren? Welke materialen zijn nodig? Waar moet ik opletten in beeld of copy?

Mobiliteitsexpert
Hoe stel ik een flexibel mobiliteitsbeleid op? Hoeveel reistijd en kosten besparen we als iedereen die meer dan 30 minuten enkele reis reist, voortaan 1 extra dag zou thuiswerken? Wat heb ik nodig om anders reizen of werken te faciliteren? 

Al wandelend sparren over mobiliteit

Tijdens de inspiratiewandeling ga je samen met de expert lekker een uur lopen vanaf je eigen kantoor. Jullie gaan al wandelend in gesprek over thema’s die jij graag op een laagdrempelige manier wilt bespreken. Je kunt sparren over knelpunten, mogelijkheden en oplossingen. De expert helpt je vooral om met een open blik naar de mobiliteit van de toekomst te kijken. Wij hopen je hiermee te inspireren om terug naar ‘normaal’ te combineren met lessen uit de afgelopen twee jaar.

Geef je nu op voor een inspiratiewandeling

Stuur een mail naar mobiliteitsmakelaar Ruud de Groot via ruud.de.groot@grootschipholbereikbaar.nl en laat weten met welke expertise jij graag in gesprek wilt.

Deel dit stuk

Meer nieuws

Vijf vragen aan… Yos Hopman

Yos Hopman is Beleidsmedewerkster HRM bij de gemeente Haarlemmermeer. In haar rol houdt ze zich bezig met het mobiliteitsbeleid binnen de gemeente....
Station

13 haltes op weg naar slimmer werken & duurzamer reizen

Houd jij je bezig met mobiliteit in jouw organisatie? En ben je benieuwd waar Groot Schiphol Bereikbaar jou precies bij kan ondersteunen?...

Vijf vragen aan… Tanja van Kooten

Tanja van Kooten is gedragsdeskundige bij &Morgen. Als adviseur houdt zij zich bezig met de mobiliteit van de toekomst. In haar projecten...
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief