Lunchsessie ontwerpbesluit CO2-reductie

Aanmelden Lunchsessie ontwerpbesluit CO2-reductie op 26 juni

Meld je nu aan. Gratis deelname. 

  • Datum: maandag 26 juni van 12:30 uur – 13:30 uur
  • Locatie: Pharos Hoofddorp, Mercuriusplein 1-63 (naast station Hoofddorp)

Op maandag 26 juni organiseert Groot Schiphol Bereikbaar samen met Breikers een lunchsessie over het ontwerpbesluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit. Het ministerie heeft bekend gemaakt dat de regeling per 1 januari 2024 ingaat. Dit houdt in dat werkgevers met minimaal 100 werknemers jaarlijks moeten rapporteren over het totaal aan zakelijke kilometers en woon-werkkilometers van werknemers. In de lunchsessie krijg je uitleg over deze regeling: hoe kan je de administratieve last minimaliseren en hoe draagt het bij aan een duurzaam mobiliteitsbeleid?

Programma

Het is een gratis programma voor organisaties – uit het Groot Schiphol-gebied – die meer willen weten de over impact van het ontwerpbesluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit op hun organisatie. 

    • Mobiliteitsexpert van Breikers, Ruud de Groot (senior-adviseur mobiliteit en expert op het gebied van mobiliteitsvraagstukken bij grote bedrijven), vertelt je alle ins en outs over het ontwerpbesluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit.
    • We gaan met elkaar het gesprek aan en je krijgt van Ruud concrete handvatten hoe hiermee om te gaan als organisatie.
    • Tijdens de lunch is ook de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met jouw ‘buren’ uit het Groot-Schipholgebied. 

Kun je niet bij de Lunchsessie zijn?

Misschien komt 26 juni niet uit, maar wil je wel graag bij het volgende netwerkevent zijn. Dat kan.

Meld je via onderstaande button aan voor de Mobility Network Schiphol verzendlijst. Dan ontvang je uitnodigingen voor volgende activiteiten direct in je mailbox.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief