Kom naar de Groot Schiphol Burendag op 25 september 

Hoe goed ken jij je buren? En weet je wat zij bijdragen aan een beter bereikbaar Groot Schiphol? Kom op maandag 25 september 2023 naar de Groot Schiphol Burendag en ontmoet je buren onder het bij een heerlijke lunch. Vier inspirerende MobiliteitsTalks, pop-up demo’s en de nieuwste mobiliteitstrends beloven een frisse kijk op de toekomst van onze regio. (Deelname is gratis) 

Programma van de Burendag  

Welkomstwoord door Eva Klein Schiphorst, algemeen directeur van SADC. 

• Mobiliteitsexpert van Breikers Ruud de Groot werpt licht op duurzame mobiliteitstrends: Hoe kunnen organisaties hun mobiliteitsbeleid aanpassen en voldoen aan relevante regelgeving? 

• Vier korte (plenaire) inspiratiesessies over diverse onderwerpen: 

Inspiratiesessie 1: Gedragspsycholoog Tanja van Kooten bespreekt effectieve interventies om medewerkers te stimuleren anders te reizen. 

Inspiratiesessie 2: Belia Engelberts (Programmamanager HR) van KLM: Laat je inspireren en leer van een andere organisatie. 

Inspiratiesessie 3: Christiaan de Groot (Omgevingsmanager) en Ivo Frantzen (Duo-projectmanager Multimodaal Toekomstbeeld) van Samen Bouwen aan Bereikbaarheid over het bereikbaar houden van de Metropoolregio Amsterdam. 

Inspiratiesessie 4: Camiel Bos (Manager B2B) van Hely over deelmobiliteit in het Schiphol-gebied. 

Lunchen & netwerken: maak kennis met je buren tijdens een smakelijke, gezonde en lokale lunch. 

Praktische informatie 

Datum en tijd: Maandag 25 september van 11:30 tot 13:30 uur 

Locatie: Pharos, Mercuriusplein 1, 2132 HA Hoofddorp. 

Let op: Er zijn maximaal 50 plekken beschikbaar. 

Samen voor een Toegankelijke Regio 

Groot Schiphol wordt leefbaarder, veiliger en beter verbonden wanneer buren samenwerken voor het welzijn van de regio. 

Deze Burendag is een initiatief van Groot Schiphol Bereikbaar, geïnspireerd door de officiële en bekende Burendag van Douwe Egberts (die elk jaar op de vierde zaterdag van september plaatsvindt). Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en mensen zich inzetten voor elkaar en de buurt. 

Deel dit stuk

Meer nieuws

Werkzaamheden station Schiphol Airport weer van start

De komende maanden wordt er weer hard gewerkt op en aan de sporen rondom Schiphol door aannemer BAM Infra Civiel. ProRail vervangt...
Logo SADC

Officiële opening ‘groen ommetje’ en bloemrijke paden op Schiphol-Rijk

Haarlem, 13 september 2023 “Toch wel een plechtig moment!” vertelt parkmanager Dorita Megens. “Het eerste groene lunchrondje van Schiphol is een feit....

Het Belang van CO2-registratie voor Werkgevers: Op Weg naar een Duurzame Mobiliteit 

In juni organiseerde Groot Schiphol Bereikbaar een lunchsessie om werkgevers in het Groot-Schiphol gebied handvaten te bieden voor het besluit CO2-reductie. De...
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief