Kom naar de Groot Schiphol Burendag op 25 september 

Hoe goed ken jij je buren? En weet je wat zij bijdragen aan een beter bereikbaar Groot Schiphol? Kom op maandag 25 september 2023 naar de Groot Schiphol Burendag en ontmoet je buren onder het bij een heerlijke lunch. Vier inspirerende MobiliteitsTalks, pop-up demo’s en de nieuwste mobiliteitstrends beloven een frisse kijk op de toekomst van onze regio. (Deelname is gratis) 

Programma van de Burendag  

Welkomstwoord door Eva Klein Schiphorst, algemeen directeur van SADC. 

• Mobiliteitsexpert van Breikers Ruud de Groot werpt licht op duurzame mobiliteitstrends: Hoe kunnen organisaties hun mobiliteitsbeleid aanpassen en voldoen aan relevante regelgeving? 

• Vier korte (plenaire) inspiratiesessies over diverse onderwerpen: 

Inspiratiesessie 1: Gedragspsycholoog Tanja van Kooten bespreekt effectieve interventies om medewerkers te stimuleren anders te reizen. 

Inspiratiesessie 2: Belia Engelberts (Programmamanager HR) van KLM: Laat je inspireren en leer van een andere organisatie. 

Inspiratiesessie 3: Christiaan de Groot (Omgevingsmanager) en Ivo Frantzen (Duo-projectmanager Multimodaal Toekomstbeeld) van Samen Bouwen aan Bereikbaarheid over het bereikbaar houden van de Metropoolregio Amsterdam. 

Inspiratiesessie 4: Camiel Bos (Manager B2B) van Hely over deelmobiliteit in het Schiphol-gebied. 

Lunchen & netwerken: maak kennis met je buren tijdens een smakelijke, gezonde en lokale lunch. 

Praktische informatie 

Datum en tijd: Maandag 25 september van 11:30 tot 13:30 uur 

Locatie: Pharos, Mercuriusplein 1, 2132 HA Hoofddorp. 

Let op: Er zijn maximaal 50 plekken beschikbaar. 

Samen voor een Toegankelijke Regio 

Groot Schiphol wordt leefbaarder, veiliger en beter verbonden wanneer buren samenwerken voor het welzijn van de regio. 

Deze Burendag is een initiatief van Groot Schiphol Bereikbaar, geïnspireerd door de officiële en bekende Burendag van Douwe Egberts (die elk jaar op de vierde zaterdag van september plaatsvindt). Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en mensen zich inzetten voor elkaar en de buurt. 

Deel dit stuk

Meer nieuws

Groot Schiphol Bereikbaar draagt stokje over aan Breikers per 1 januari 2024

“Na een periode van vijf jaar draagt het Groot Schiphol Bereikbaar-team het initiatief over aan Breikers. In de afgelopen jaren hebben we...

De Burendag 2023: Trends en beleid in duurzame mobiliteit

Maandag 25 september vond de Groot Schiphol Bereikbaar Burendag plaats in Pharos Hoofddorp. Het was een geslaagde dag waar de buren uit...

Werkzaamheden station Schiphol Airport weer van start

De komende maanden wordt er weer hard gewerkt op en aan de sporen rondom Schiphol door aannemer BAM Infra Civiel. ProRail vervangt...
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief