Mei en juni zijn fietsmaanden

In de maanden mei en juni staat bij Groot Schiphol Bereikbaar het thema fietsstimulering centraal. We organiseren acties en events waarmee we jou van inspiratie en tools voorzien om binnen jouw organisatie aan de slag te gaan met fietsstimulering.

Onze fietsactiviteiten in mei & juni

In onze activiteitenkalender vind je activiteiten om je fietsbeleid een stapje verder te brengen. Enkele highlights:

  • 19 juni is het Fiets naar je Werk dag. Volg ons op LinkedIn voor tips en inspiratie om je medewerkers te verrassen.
  • 24 juni geeft onze mobiliteitsexpert Tim in 30 minuten tips om aan de slag te gaan met fietsstimulering: van beleid tot gedragsverandering. Van 14.00 tot 14.30 uur via Zoom. Deelname is gratis. Mail naar tim.vandescheur@grootschipholbereikbaar.nl om je aan te melden.
  • 9 juni is de volgende lunchsessie met het Schiphol Mobility Panel. We gaan samen met werkgevers uit het Groot Schiphol-gebied aan de slag met het thema Fietsstimulering. Zodat je de sessie verlaat met concrete acties. Van 12.00 tot 14.00 uur. Deelname is gratis, inclusief lunch. Locatie: Pharos Hoofddorp. Mail naar tim.vandescheur@grootschipholbereikbaar.nl om je aan te melden.

Deel dit stuk

Meer nieuws

Werkzaamheden station Schiphol Airport weer van start

De komende maanden wordt er weer hard gewerkt op en aan de sporen rondom Schiphol door aannemer BAM Infra Civiel. ProRail vervangt...
Logo SADC

Officiële opening ‘groen ommetje’ en bloemrijke paden op Schiphol-Rijk

Haarlem, 13 september 2023 “Toch wel een plechtig moment!” vertelt parkmanager Dorita Megens. “Het eerste groene lunchrondje van Schiphol is een feit....

Kom naar de Groot Schiphol Burendag op 25 september 

Hoe goed ken jij je buren? En weet je wat zij bijdragen aan een beter bereikbaar Groot Schiphol? Kom op maandag 25...
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief