Meld je nu aan voor het webinar ‘Gedragsverandering in de mobiliteit’ op 5 april

Schuif aan bij de Mobiliteitstafel Schiphol! Krijg een kijkje in de keuken bij andere ondernemers. Tijdens de tweede online mobiliteitstafel snijden we het thema ‘Gedragsverandering in de mobiliteit’ aan met onze gastsprekers: gemeente Haarlemmermeer en biofarmaceut AbbVie. Het webinar vindt plaats op 5 april van 14.00 tot 15.15 uur en deelname is gratis.

De veranderingen in mobiliteit zijn allemaal gevolgen van gedragsverandering. Als we willen zorgen dat we die veranderingen – o.a. door corona – vasthouden, dan is het noodzaak dat we weten hoe gedragsverandering precies werkt. Tijdens het webinar ‘Gedragsverandering in de mobiliteit’ gaan we hier dieper op in. 

Voorbeelden uit de praktijk 

In dit inspirerende webinar neemt gedragsexpert Tanja van Kooten je mee in de wereld van gedragsverandering in de mobiliteit. Aan de hand van de theorie en praktijkvoorbeelden laat ze zien hoe je de kloof tussen huidig en gewenst gedrag kan dichten. 

Gastspreker Yos Hopman, beleidsmedewerkster bij de gemeente Haarlemmermeer, vertelt meer over hoe zij  medewerkers willen stimuleren tot duurzame vervoerskeuzes.

Sonja Groot, Office Manager en EHS & security coordinator bij AbbVie, vertelt hoe zij dit onderwerp binnen haar organisatie aanpakt. AbbVie is een innovatief biofarmaceutisch bedrijf in Hoofddorp. Onderwerpen die aan bod komen zijn vervoerskeuzes, remote werken, spreiden en mijden.

Wat levert het op?

Aan het eind van het webinar heb je beter inzicht in hoe je gedrag kunt beïnvloeden. Je krijgt:

  • Inzicht in de componenten die ten grondslag liggen aan gedrag
  • Grip op hoe je werknemers kunt stimuleren van huidig gedrag richting gewenst gedrag
  • Inspirerende voorbeelden uit de praktijk
  • Handvatten om de nieuwe inzichten direct zelf toe te passen

Aanmelden webinar

Wil jij weten hoe je als organisatie duurzame mobiliteitskeuzes bij jouw medewerkers kunt stimuleren?  Meld je hier aan voor het online webinar op dinsdag 5 april.

Over de Mobiliteitstafel Schiphol 

De Mobiliteitstafel Schiphol is een online webinarserie van Groot Schiphol Bereikbaar. Bij ons aan tafel schuiven experts en ondernemers aan om ervaringen uit de praktijk te delen. Doe ook mee en stel live je vragen aan onze gasten! Elke keer behandelen we een ander thema, op een andere locatie en met andere gastsprekers.  

Deel dit stuk

Meer nieuws

De Burendag 2023: Trends en beleid in duurzame mobiliteit

Maandag 25 september vond de Groot Schiphol Bereikbaar Burendag plaats in Pharos Hoofddorp. Het was een geslaagde dag waar de buren uit...

Werkzaamheden station Schiphol Airport weer van start

De komende maanden wordt er weer hard gewerkt op en aan de sporen rondom Schiphol door aannemer BAM Infra Civiel. ProRail vervangt...
Logo SADC

Officiële opening ‘groen ommetje’ en bloemrijke paden op Schiphol-Rijk

Haarlem, 13 september 2023 “Toch wel een plechtig moment!” vertelt parkmanager Dorita Megens. “Het eerste groene lunchrondje van Schiphol is een feit....
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief